Allergikkojen pölynimuri:
AQUA+ Anti‐Allergy

Poistaa kotitalouspölyn ja siitepölyn

ALLERGIKKOJEN PÖLYNIMURI:
AINUTLAATUINEN AQUA+ -TEKNOLOGIA.

EHDOTON VALINTA ALLERGIKKOJEN PÖLYNIMURIKSI: UUSI PUHTAUDEN ULOTTUVUUS

Vuosikymmeniä kestäneiden tutkimusten ansiosta tiedetään, että: Perusteellinen puhdistus ja raikkaus kotitaloudessa onnistuu vain veden avulla. Hyvä syy ainutlaatuisen AQUA+ -teknologian kehittämiseen. Teknologia tukee erityisesti allergioista kärsiviä: allergikoille suunniteltu AQUA+ ANTI-ALLERGY, -pölynimuri suodattaa hienopölyn veden läpi.


ALLERGIKKOJEN PÖLYNIMURI:
TEKNOLOGIAA ALLERGEENEJA VASTAAN

Hienopölyä, siitepölyä tai pölypunkkeja – allergikoille suunniteltu vesisuodattimella toimiva pölynimuri hyödyntää viimeisimpiä teknologioita tyynyjen, lattioiden ja mattojen puhdistuksessa.

Pölypussillisten imureiden haittana on, että suodatinjärjestelmä heikentyy likaantumisen myötä. Allergiaa aiheuttavien hiukkasten poistaminen vaikeutuu.

Allergikoille suunniteltu pölynimuri toimii tehokkaasti ilman pölypussia. Vain yhdellä litralla vettä AQUA+ on uudistanut pölynimurimarkkinat – erityisesti allergiasta kärsiville. Erityisesti tätä varten kehitelty AQUA+ suodatin sitoo vesijohtoveden avulla pölyä, pölypunkkeja ja siitepölyä – eli erityisesti allergikkoja vaivaavaa hienopölyä, joka ei haihdu huoneilmaan.


Kuusi HYVÄÄ SYYTÄ VAIHTAA AQUA+ ANTI-ALLERGYYN

HOHE FEINSTAUB-FILTERUNG
Erinomainen hienopölyn suodatus

Erinomainen hienopölyn suodatus

AQUA+ FILTER‐järjestelmä on loistava perusta ihanteelliselle pölynsuodatukselle. Pestävä erikoishygieniasuodatin sekä mikro-poistoilmasuodatin huolehtivat pienimmänkin pölyhiukkasen sitomisesta ja siitä, ettei pöly pääse enää takaisin huoneilmaan.


STAUB UND ALLERGENE IM WASSER BINDEN
Sitoo pölyn ja allergeenit veteen

Sitoo pölyn ja allergeenit veteen

Imuilman pölyhiukkaset sidotaan AQUA+ ANTI-ALLERGY ALLERGYssä niin sanotussa suihkusuodattimessa, suutinjärjestelmässä, sumutettuun veteen ja johdetaan edelleen vesisäiliöön. Näin AQUA+ suodatinjärjestelmä sitoo pölyn veteen.


REDUZIERT POLLEN UND ALLERGENE
Vähentää siitepölyn ja allergeenien määrää

Vähentää siitepölyn ja allergeenien määrää

Imuroidut partikkelit sidotaan laitteen veteen ja poistetaan likaveden mukana. Tällä tavalla allergikoille suunnitellun pölynimurin imuteho pysyy jatkuvasti korkeana – saavuttaakseen maksimaalisen puhdistustuloksen ja minimoidakseen hienopölyn ja siitepölyn määrää. Tulos: huomattavan raikas ilma, kuin virkistävän ja puhdistavan kesäsateen jälkeen.


FRISCHE, SAUBERE RAUMLUFT
Raikas, puhdas huoneilma

Raikas, puhdas huoneilma

Veteen sidottavien pölyhiukkasten ja ylimääräisen suodattimen ansiosta huoneilmasta tulee AQUA+ ANTI‐ALLERGYllä imuroinnin jälkeen huomattavasti parempaa. Lisäksi ilma jää kevyen kosteaksi. Tulos: Raikas ilma, kuin virkistävän ja puhdistavan kesäsateen jälkeen.


OHNE STAUBBEUTEL
Ilman pölypussia

Ilman pölypussia

Pöly ja lika poistetaan AQUA+ ANTI‐ALLERGYn vesisäiliön avulla – enää ei tarvitse ostaa pölypusseja.


MADE IN GERMANY
Valmistettu Saksassa

Valmistettu Saksassa

Ideasta Hi-Tech-tuotteeksi: Insinöörimme suunnittelivat AQUA+ ANTI‐ALLERGY -pölynimurin. Se valmistetaan alusta alkaen Saksassa, jotta asiakkaamme voivat luottaa sen toimintakykyyn ja laatuun.


Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V.

Allergikot ja imurointi:
Asiantuntijat suosittelevat

Saksalainen allergiayhdistys Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V. antaa hyvin harvoin tuotesuosituksia. Se on kuitenkin suositellut allergikoille pölynimuria: AQUA+ ANTI-ALLERGY.

Suosittelun perustelut: Laitteen vesisuodattimen korkea allergeenien erotteluaste – suorituskykyä, josta jää raikkaampi huoneilma. Tähän suositteluun voidaan luottaa – kun etsit tehokasta pölynimuria, joka takaa allergikoille puhtaamman ilman.