IMURI LEMMIKKIEN KARVOILLE:
AQUA+ PET & FAMILY

Poistaa lemmikkien karvat ja tahrat

 • „Fido pääsee nyt
  kaikkialle, sillä
  imurointi on
  niin helppoa!”
  Lilja, Koirien ystävä
 • „Ihmiselläni on nyt sellainen imuri,
  että saan olla
  KAIKKIALLA.”
  Bruno, Perheenjäsen
 • „Mamman märkäimurista on
  todellinen vastus
  Tiikerin karvoille!”
  Anna, Kissaihminen

IMURI LEMMIKKIEN KARVOILLE:
AQUA+ PET & FAMILY

Miksi lemmikkien karvoille tarvitaan erityinen pölynimuri?

Lemmikkien kanssa asuvat tietävät tähän vastauksen: Kissankarvoja kaikkialla sohvan pehmusteissa. Bellon tassunjälkiä keskellä mattoa. Koirat, kissat ja pieneläimet aiheuttavat kaikenlaista lisäpuuhaa siivoukseen.

Pölypussillisten imureiden rajat tulevat näissä siivousaskareissa nopeasti vastaan. Erityisellä lemmikkikarvasuuttimella varustettu pölyimuri käyttää suihkutuspainejärjestelmää kosteaan puhdistukseen ja tekee pinttyneen lian ja tiukasti kiinnittyneiden lemmikkien karvojen poistamisesta helppoa. AQUA+ PET & FAMILY -pölynimurin vesisuodatinjärjestelmä huolehtii lemmikkien karvojen ja pölyhiukkasten sitomisesta suodatinjärjestelmään – mikä parantaa huoneilman laatua huomattavasti. Lemmikkien karvat ja pölyhiukkaset poistetaan likaveden mukana.


AQUA+ -teknologialla varustettu PET & FAMILY -pölynimuri on saanut ERITTÄIN HYVÄN arvosanan testlabor.eu:lta, joka on vuodesta 2007 alkaen testannut kuluttajatuotteita ja -palveluita käyttäjiä varten. Testissä erityisen positiivisina ominaisuuksina mainittiin: imurin imuteho, helppokäyttöisyys ja monipuoliset toiminnot.

Testissä AQUA+ -teknologia lemmikkiperheessä: technikzuhause.de testasi PET & FAMILY -imurin käytännön olosuhteissa – ja antoi lemmikkieläinten karvoille suunnitellulle pölynimurille ykköstuloksen!


Suositus, johon allergikot voivat luottaa.

Lue lisää


ENEMMÄN PUHTAUTTA KOTIELÄINTALOUTEEN:

Kuusi HYVÄÄ SYYTÄ HANKKIA AQUA+ PET & FAMILY


AQUA+ SUIHKUTUSIMURIJÄRJESTELMÄ

Tehokkaasti lemmikkien aiheuttamaa
likaa vastaan: karvat ja lika helposti pois

Ulkona käymisen jälkeen lemmikkien tassujen mukana tuomaa likaa matoilla ja tyynyillä on vaikeaa välttää. Pölynimurilta tarvitaan tassunjälkien puhdistamiseen erityisiä ominaisuuksia, sellaisia kuin AQUA+ PET & FAMILYllä. Se hyödyntää tehokasta suihkutusimurijärjestelmää.

Lue lisää

AQUA+ Filter-System

Pölynimuri lemmikkien karvoille: Varustettu erityisellä vesisuodatinjärjestelmällä

Karvoja tyynyillä tai likaa ja pölyä ulkoilun jäljiltä – AQUA+ -suodatinjärjestelmällä toimiva AQUA+ PET & FAMILY käyttää modernia teknologiaa tyynyjen, lattioiden ja mattojen puhdistuksessa.

Lue lisää

TÄSSÄ ON AQUA+ PET & FAMILY

Osta omasi puhdas.fi -verkkokaupasta!

Puhdas.fi verkkokaupasta saat tilattua itsellesi AQUA+ malliston pölynimurit ja tarvikkeet nopeasti ja helposti. Kattava varastomme pitää huolen siitä, että toimitukset sujuvat nopeasti.

Löydä jälleenmyyjä