IMURI LEMMIKKIEN KARVOILLE:
AQUA+ PET & FAMILY

Poistaa lemmikkien karvat ja tahrat

AQUA+ PET & FAMILY:
TEKNIIKKAA LEMMIKKIELÄINTALOUDEN TARPEISIIN

KOKO PERHEEN JA LEMMIKKIEN HYVINVOINTIIN!

Lemmikkien kotitalouksissa aiheuttamat erikoisvaatimukset: karvoja matoissa ja tyynyissä. Likaa, joka ulkoilun jälkeen levittyy ympäri taloa lemmikin tassujen mukana.

Vuosikymmeniä kestäneiden tutkimusten ansiosta tiedetään, että perusteellinen puhdistus ja raikkaus kotitaloudessa onnistuu vain veden avulla. Se on hyvä syy ainutlaatuisen AQUA+ teknologian kehittämiseen. Teknologiasta on hyötyä myös lemmikkien omistajille. Lemmikkien karvoille suunnitellussa AQUA+ PET & FAMILY -pölynimurissa on erinomainen imuteho ja erikoissuutin, ja se sitoo lian ja pölyn veteen.

Tuloksia takaavalla tekniikalla on kaksi tärkeää etua:
Ensinnäkin tehokas imurointitulos ilman pölypussia, sillä vain yhdellä litralla vettä AQUA+ on uudistanut pölynimurimarkkinat. Erityisesti tätä varten suunniteltu AQUA+ -suodatinrasia sitoo vesijohtoveden avulla pölyn, lian ja lemmikkien karvat, jotta ne eivät pääse enää huoneilmaan.
Toiseksi tehokas suihkutuspainejärjestelmä takaa perusteellisen tahran- ja lianpoiston. Tulos: Jopa pinttynyt lika ja tahrat matoissa, tyynyissä, lattialla ja auton sisätiloissa puhdistuvat veden vaikutuksesta.


IMURI LEMMIKKIEN KARVOILLE:
KUIVA- JA MÄRKÄIMUROINTI.

Lemmikeistä on paljon iloa, mutta myös paljon töitä – erityisesti, kun on kyse kodin puhtaana pitämisestä. AQUA+ PET & FAMILY on suunniteltu erityisesti lemmikkieläintalouksien tarpeisiin, ja suorituskykynsä ansiosta se tekee siivouksesta huomattavasti helpompaa.

Lemmikkien karvoille suunniteltu pölynimuri poistaa kissan- ja koirankarvat sekä lian tuoleista, sohvista, matoista ja lattioilta tehokkaasti ilman pölypussia. Märkä-kuivatoimintonsa ansiosta se pystyy imemään kosteuttakin nopeasti ja huolellisesti. Sprühex-suutin helpottaa tahran- ja lianpoistoa. 190 mm leveällä lemmikkikarva-tyynysuuttimella karvojen poisto pehmusteista on vaivatonta.

Suuri plussa: AQUA+ -teknologia. Erityisesti tätä varten suunniteltu AQUA+ -suodatinrasia sitoo vesijohtoveden avulla lemmikkien karvat, pölyn ja pölypunkit, jotta ne eivät pääse enää huoneilmaan.


Kuusi HYVÄÄ SYYtÄ HANKKIA AQUA+ PET & FAMILY

TROCKENSAUGEN
KUIVAIMUROINTI

KUIVAIMUROINTI

AQUA+ PET & FAMILY toimii yli 1 700 watilla ja portaattomalla, elektronisella imutehonsäädöllä, jossa on myös ECO‐Control-asetus.


SPRÜHSAUGEN & FEUCHT WISCHEN
SUIHKUTUSIMUROINTI &
KOSTEALLA PYYHINTÄ

SUIHKUTUSIMUROINTI & KOSTEALLA PYYHINTÄ

Kosteus ei ole AQUA+ PET & FAMILY -pölynimurille mikään ongelma, sillä siinä on märkä-kuivaimurointi-ominaisuus.


FLECKEN ENTFERNEN
TAHRANPOISTO

TAHRANPOISTO

Pinttyneiden tahrojen poistossa AQUA+ PET & FAMILY FAMILY -imurin suihkutusimurijärjestelmä on korvaamaton apu, ja se huolehtii perusteellisesta puhtaudesta.


FRISCHE, SAUBERE RAUMLUFT
RAIKAS, PUHDAS
HUONEILMA

Raikas, puhdas huoneilma

Veteen sidottavien pölyhiukkasten ja ylimääräisen suodattimen ansiosta huoneilmasta tulee AQUA+ PET & FAMILYllä imuroinnin jälkeen huomattavasti parempaa. Lisäksi ilma jää kevyen kosteaksi. Tulos: raikas ilma, kuin virkistävän ja puhdistavan kesäsateen jälkeen.


SPEZIAL TIERHAAR-DÜSEN
ERITYISET
LEMMIKKIKARVASUUTTIMET

ERITYISET LEMMIKKIKARVASUUTTIMET

Kolme suutinta – tehokkaasti lemmikkien aiheuttamaa likaa vastaan kaikilla pinnoilla: Vaihtokytkettävä lemmikkikarva-mattosuutin sopii sekä matoille että kovalattialle. Turbo-mattosuutin huolehtii mattojen ihanteellisesta imuroinnista. 190 mm leveä tyynysuutin poistaa lemmikkien karvat ja pölyn tyynyistä ja pehmusteista.


MADE IN GERMANY
VALMISTETTU
SAKSASSA

VALMISTETTU SAKSASSA

Ideasta Hi-Tech-tuotteeksi: Insinöörimme suunnittelivat AQUA+ PET & FAMILY -pölynimurin. Se valmistetaan alusta alkaen Saksassa, jotta asiakkaamme voivat luottaa sen toimintakykyyn ja laatuun.


AQUA+ suodatinjärjestelmä

Lemmikkien karvoille suunniteltu pölynimuri modernilla teknologialla

Pöly, lika ja lemmikkien karvat – lemmikkieläintalouksien tarpeisiin vastaavan pölynimurin tulee olla erityisen suorituskykyinen. AQUA+ PET & FAMILY hyödyntää viimeisintä teknologiaa tyynyjen, lattioiden ja mattojen puhdistuksessa: AQUA+ -suodatinjärjestelmää.

Vain yhdellä litralla vettä AQUA+ on uudistanut pölynimuri- ja tahranpoistomarkkinat. Erityisesti tätä varten suunniteltu AQUA+ -suodatinrasia sitoo vesijohtoveden avulla hienopölyn sekä lemmikkien karvat, jotta ne eivät pääse enää huoneilmaan.


Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V.

Allergikot ja imurointi:
Asiantuntijat suosittelevat

Saksalainen allergiayhdistys Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V. antaa hyvin harvoin tuotesuosituksia. Se on kuitenkin suositellut allergikoille pölynimuria: AQUA+ PET & FAMILY.

Suosittelun perustelut: Laitteen vesisuodattimen korkea allergeenien erotteluaste – suorituskykyä, josta jää raikkaampi huoneilma. Tähän suositteluun voidaan luottaa – kun etsit tehokasta pölynimuria, joka takaa allergikoille puhtaamman ilman.