HI-TECH PÖLYNIMURI VESISUODATTIMELLA: AQUA+ TEKNOLOGIALLA ERINOMAISTA PUHTAUTTA.

HI-TECH PÖLYNIMURI VESISUODATTIMELLA:

AQUA+ TEKNOLOGIALLA ERINOMAISTA PUHTAUTTA.

MÄRKÄ- TAI KUIVAIMURI VESISUODATTIMELLA: LIKA JA PÖLY SIDOTAAN HUOLELLISESTI

Vuosikymmeniä kestäneiden tutkimusten ansiosta THOMASilla tiedetään, että ihanteellinen puhdistus ja runsas valikoima puhdistustavoissa voidaan taata parhaiten pölynimurilla, jossa on moderni AQUA+ -teknologia. Teknologian ansiosta koko puhdistettavien kohteiden kirjo parketista tyynyihin hoituu perinteisellä imurilla, suihkutusimurilla ja kostealla pyyhinnällä tehokkaasti.

MULTI CLEAN -sarjan märkä- ja kuivaimuri on täydellinen imuri kaikille, joilla on korkeat vaatimukset puhtauden suhteen: Se huolehtii puhtaudesta ja raikkaudesta lapsiperheissä. Se hoitaa myös pinttyneen lian esimerkiksi kotitalouksissa, joissa on lemmikkejä. Se auttaa myös allergikkoja pitämään tilat puhtaina hienopölystä ja allergeeneista – THOMASin tehokkaat ja muunneltavat pölynimurit ovat todella monipuolisia.


PÖLYNIMURI VESISUODATTIMELLA: PUHDAS RATKAISU

Taatakseen ensiluokkaista puhtautta AQUA+ MULTI CLEAN -sarjan pölynimurit käyttävät modernia teknologiaa: vesisuodatinjärjestelmää. Pölypussittoman vesisuodattimella varustetun pölynimurin etuja ovat: lian poistaminen lattioilta ja matoista ja hienopölyn ja jopa pölypunkkien poistaminen tyynyistä, pehmusteista ja patjoista on vaivatonta erinomaisen imukyvyn ansiosta.

Erityinen suihkutussuutinjärjestelmä kietoo pienimmätkin pölyhiukkaset veteen ja sitoo lian. Imuilmaan ajautuneet hiukkaset sidotaan vesisäiliössä vesijohtoveteen, jolloin ne eivät pääse enää huoneilmaan. Lisäksi apuna on erikoishygieniasuodatin ja micro-poistoilmansuodatin – kokonaisvaltaisesti puhdas ratkaisu hohtaviin lattioihin ja puhtaaseen huoneilmaan kaikissa tiloissa!

Näillä tehokkailla ominaisuuksillaan MULTI CLEAN -sarjan vesisuodattimella varustetut imurit sopivat erityisesti allergikkojen kotitalouksiin.


TEPPICH
MATOT
FLIESEN & HARTBÖDEN
KAAKELIT JA KOVALATTIAT
PARKETT
PARKETTI
POLSTER
TYYNYT JA PEHMUSTEET

PÖLYNIMURI VESISUODATTIMELLA
AQUA+ MULTI CLEAN X10

KATTAVA PUHDISTAJA KAIKKIALLA

Monipuolisuutensa ansiosta AQUA+ MULTI CLEAN -sarjan vesisuodattimella varustetut imurit huolehtivat koko talon puhtaudesta: laatuparketti tai herkkä laminaatti, kaakelit tai kovalattia, matto tai tyynyt ja pehmusteet – imurit huolehtivat syvälle ulottuvasta puhtaudesta ja hohtavista pinnoista. Jo pelkästään patjojen puhdistuksessa THOMASin hi-tech-imurit näyttävät kaiken tehokkuutensa. Voimakas imuteho ja kattavat varusteet, kuten erikoissuutin, tekevät kokonaisvaltaisesta siivouksesta kaikissa kotitalouksissa helppoa.


TROCKENSAUGEN
KUIVAIMURI

AQUA+ MULTI CLEAN SARJA:

MONITOIMIOSAAJA –
KUTEN NIMIKIN JO KERTOO

1 700 watin imuteho, kolmiportaisesti säädettävä, Eco‐Control. Näillä teknisillä tiedoilla AQUA+ -sarjan mallit pitävät huolen puhtaudesta – kestävällä imuteholla.


SCHONENDE PARKETTFEUCHTREINIGUNG
Huolellinen
parketin kostea puhdistus

Huolellinen parketin kostea puhdistus

Laatuparketti puhdistetaan uudella parkettipuhdistussuuttimella, jolle on haettu patenttia. Kosteat mikrokuituliinat irrottavat likaa ja pölyä, ja lika sekä jäljelle jäänyt kosteus imuroidaan. Imurointi, kostealla pyyhintä ja kuivaus – kaikki yhdellä kertaa!

SPRÜHSAUGEN &FEUCHT WISCHEN
SUIHKUTUSIMURI JA
KOSTEALLA PYYHINTÄ

SUIHKUTUSIMURI ja kostealla pyyhintä

Syvälle ulottuvaa puhdistusta kovalattioille, tahranpoistoa matoille ja tyynyille. Annostelee vettä irrottaakseen likaa, ja likavesi imuroidaan samalla kertaa – käytännöllistä ja säästää aikaa!


HOHE FEINSTAUB-FILTERUNG
ERINOMAINEN HIENOPÖLYN
SUODATUS

ERINOMAINEN HIENOPÖLYN SUODATUS:

VÄHENTÄÄ SIITEPÖLYÄ JA ALLERGEENEJA, PUHDISTAA HUONEILMAA

Kolminkertaisesti suodatettu ja huolellisesti sidottu. Erikoishygieniasuodatin ja micro-poistoilmansuodatin sekä ennen kaikkea vesi sitovat jopa pienimmät pölyhiukkaset ja siitepölyn ja tekevät ilmasta allergikoille sopivaa kaikissa tiloissa.

STAUB & ALLERGENE IM WASSER BINDEN
SITOO PÖLYN JA
ALLERGEENIT VETEEN

RAIKAS, PUHDAS HUONEILMA

Veteen sidottavien pölyhiukkasten huoneilmasta tulee imuroinnin jälkeen huomattavasti parempaa. Lisäksi ilma jää kevyen kosteaksi. Tulos: raikas ilma, kuin virkistävän ja puhdistavan kesäsateen jälkeen.